Nog geen klant? Zie voorbeeld van onze webportaal.

 • Webportaal login
 • Ons nieuws...

  Ga naar onze nieuwsberichten

  Referenties

  IVU Traffic Technologies Benelux BV is de Nederlandse dochter van het Duitse systeemhuis IVU Traffic Technologies AG (zie www.ivu.nl).

  IVU Traffic Technologies AG zorgt al meer dan 30 jaar met ongeveer 300 ingenieurs voor automatiseringsoplossingen om verkeer punctueel en betrouwbaar te laten verlopen.

  Natascha van Noortwijk (verantwoordelijk voor P&O bij IVU Benelux): “Natuurlijk hebben we een centrale P&O afdeling in Berlijn. Echter wij vinden het prettig dat we een partner hebben die kennis heeft van de Nederlandse wetgeving en arbeidsmarkt. We werken al ruim vier jaar samen met MB Personeel en Verzuim, die ons ondersteunt bij Verzuimbegeleiding, Werving & Selectie en andere P&O vraagstukken zoals het ondersteunen bij functioneringsgesprekken, opstellen van een personeelshandboek en natuurlijk als vraagbaak voor al onze vragen op het personeelsvlak. Een samenwerking die naar volle tevredenheid verloopt”.

  Theewen Koeltechniek en  Airconditioning

  Vorig jaar mei zijn wij overgestapt van een Landelijke arbodienst naar  MB Personeel en Verzuim.
  Voor ons als MKB bedrijf is dit een goede stap geweest.  We weten met wie we te doen hebben en zij kennen ons en ons bedrijf !
  Naast de begeleiding van zieke medewerkers ondersteunen zij ons met ons personeelsbeleid.

  Mark Theewen
  Directeur - Theewen Koeltechniek en Airconditioning

  5Vijf

  Re-integratie en bewindvoering dat is wat er bij 5Vijf gedaan wordt.
  Voor veel re-integratietrajecten maken wij gebruik van de expertise van MB Personeel en Verzuim. Zij voeren de competentietesten uit en stellen trajectplannen op.
  Door hun persoonlijke en pragmatische aanpak weten zij de juiste wegen te bewandelen !

  Jordan Wilbers
  Directeur - 5Vijf BV

  Copyright MB Personeel en Verzuim 2011
  Created by 2Reclame