Nog geen klant? Zie voorbeeld van onze webportaal.

 • Webportaal login
 • Ons nieuws...

  Ga naar onze nieuwsberichten

  Over ons

  Wij zijn Nike Burhenne en Liesbeth Mulder. Lees onze beknopte CV’s en u begrijpt dat onze verschillende achtergronden en expertises elkaar bijzonder goed aanvullen. Jarenlang zijn we actief geweest bij grote organisaties. Toen we voor ons zelf begonnen wisten we dan ook precies wat we wel, maar ook wat we niet wilden. Voor u betekent dit de expertise van een groot bureau en de slagvaardigheid van een klein, professioneel team.

  Nike Burhenne
  In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht op het gebied van Personeel en Organisatie. Sinds 2005 ondersteun ik bij de implementatie en uitvoering van personeelsbeleid. Voor die tijd was ik, na verschillende P&O management functies binnen Start Uitzendbureau, eindverantwoordelijke voor het landelijk project ‘terugdringen ziekteverzuim’.

  Goed om te weten, sinds begin 2022 ben ik geregistreerd vertrouwenspersoon.

   

  Liesbeth Mulder
  In 1989 ben ik afgestudeerd als A-Verpleegkundige. Na jaren werkzaam te zijn geweest als verpleegkundige in de zorg sector, heb ik in 2000 de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Voor Arbo-diensten en bedrijven ben ik werkzaam geweest als verzuim- verpleegkundige. Sinds 2005 heb ik leidinggevenden gecoacht in hun verzuimaanpak en (zieke) medewerkers begeleid.

  Graag leggen we in een persoonlijk gesprek uit wat we voor u kunnen betekenen. Bel of stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende kennismaking.

  Copyright MB Personeel en Verzuim 2011
  Created by 2Reclame